Autoschade Montferland - Diensten Autoschade Montferland

Hoe te handelen bij schade?

Neem contact op of ga langs bij Autoschade Montferland alvorens u uw verzekering benadert. Wij vertellen u direct wat de reparatie kost. Wij plegen overleg met uw verzekering omtrent eigenrisico en eventueel no- claim verlies, zo weet u direct waar u mee af bent. Via de verzekering regelen wij de totale schade afhandeling, van hulp bij het invullen van het aanrijdingsformulier, tot en met de aanmelding en financiële afwikkeling.

Voor de markt die geen beroep wil of kan doen op de verzekering hebben wij een keuzemenu samengesteld. Aan de hand van een aantal mogelijkheden bepalen we samen met de klant de reparatiemogelijkheid. De keuze bestaat uit:

  1. Alles herstellen (indien mogelijk)
  2. Gebruikte onderdelen monteren
  3. Gebruik maken van niet originele onderdelen (wel keurmerk)
  4. Gebruik maken van orginele onderdelen

Diverse Spuitmethodes

Verder kan er een keuze gemaakt worden uit diverse spuitmethodes, zeg maar een a, b of c kwaliteit. Elke kwaliteit is natuurlijk goed, maar we proberen in overleg met u de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor de auto vast te stellen. We kijken naar het totale plaatje. Kortom een reparatieadvies rekening houdend met de waarde van de auto. Of zoals u wilt een advies op maat.

Mileuvriendelijke reparatiemethodes

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in alternatieve, milieuvriendelijke reparatiemethodes. Hierbij valt te denken aan uitdeuken zonder spuiten en het lassen van kunststof onderdelen. Deze worden vervolgens afgewerkt en gespoten, op deze manier komen er minder onderdelen op de toch al zo grote afvalberg terecht. Verder werken wij met een milieuvriendelijke spuitmethode, ook wel ´ spotrepair´ genoemd. Het is namelijk in veel gevallen mogelijk een reparatieplek klein te houden. Hierbij wordt een klein onderdeel van bijvoorbeeld een bumper bijgespoten. Materiaal, kosten en milieu besparende reparaties die veel voordelen opleveren voor mens en milieu.

Lees meer over onze reparatie mogelijkheden

Wilt u meer informatie of bent u geinteresseerd?


Naar contactpagina Mail ons!

Actueel

waverzekering2 Meer informatie

Online autoschade melden

Schade aan uw auto is vervelend. Gelukkig dat Autoschade Montferland bestaat!

Hoe te handelen bij schade? Neem contact op of ga langs bij Autoschade Montferland alvorens u uw verzekering benadert. 

Schade melden

Schadeherstel

Ongeluk(je)? Gelukkig maakt Autoschade Montferland uw auto, caravan of camper weer als nieuw, zodat u weer onbezorgd kunt genieten!

Naar schadeherstel

Laatste projecten

Laatste nieuws

SCHADE?! JIJ BEPAALT VANAF NU! Jijbepaalt.nl
Jijbepaalt.nl, een idealistisch initiatief dat op komt voor de belangen van de eigenaar van de auto,...» Lees verder