SCHADE?! JIJ BEPAALT VANAF NU! Jijbepaalt.nl

Jijbepaalt.nl, een idealistisch initiatief dat op komt voor de belangen van de eigenaar van de auto, is 2015 gestart met 11 aangesloten schadeherstelbedrijven. Dit meldt initiatiefnemer Irene Sommeling.

Netwerk

Jijbepaalt.nl promoot het herstel van autoschades waarbij de verzekeringsnemer niet wordt gestuurd door de verzekeraar, maar zelf het schadebedrijf uitkiest, zonder dat daarbij beperkende voorwaarden van toepassing zijn. Hiervoor heeft deze organisatie een netwerk van ongebonden schadeherstellers in oprichting. Per 1 januari 2015 is Autoschade Montferland aangesloten bij jijbepaalt.nl

Inmiddels heeft Jijbepaalt.nl een actie gestart om particulieren voor te lichten over het afsluiten van een autoverzekering zonder sturing en vrije reparateurkeuze, aldus Sommeling: “Bedrijven buiten de sturing kunnen betere kwaliteit leveren zonder verstikkende condities. Automobilisten doen er dan ook goed aan te kiezen voor een autovezekering met vrije keuze en zonder sancties. Want bij autoschade kom je er pas achter hoe je verzekerd bent”

Zie ook het filmpje van Irene Sommeling, oprichtster van Jijbepaalt.nl https://www.youtube.com/watch?v=ORJ2OquSXIE

‹ Terug naar het overzicht

Actueel

waverzekering2 Meer informatie

Online autoschade melden

Schade aan uw auto is vervelend. Gelukkig dat Autoschade Montferland bestaat!

Hoe te handelen bij schade? Neem contact op of ga langs bij Autoschade Montferland alvorens u uw verzekering benadert. 

Schade melden

Schadeherstel

Ongeluk(je)? Gelukkig maakt Autoschade Montferland uw auto, caravan of camper weer als nieuw, zodat u weer onbezorgd kunt genieten!

Naar schadeherstel

Laatste projecten

Laatste nieuws

SCHADE?! JIJ BEPAALT VANAF NU! Jijbepaalt.nl
Jijbepaalt.nl, een idealistisch initiatief dat op komt voor de belangen van de eigenaar van de auto,...» Lees verder